Celebrity

Glumac potvrdio vezu sa 13 godina mlađom

Autor: Žene.ba
Glumac potvrdio vezu sa 13 godina mlađom

Zvijezda filma 'Bohemian Rhapsody', 37-godišnji glumac Rami Malek koji se proslavio utjelovivši Freddieja Mercuryja, frontmena kultne grupe Queen potvrdio je nagađanja o vezi s trinaest godina mlađom kolegicom Lucy Boynton. Naime, iako se već neko vrijeme šuškalo kako između dvoje kolega postoji više od samo prijateljskog odnosa, glumac je nagađanjima stao na kraj zahvalivši se između ostalog i mladoj kolegici za uspjeh koji je ostvario ulogom u filmu 'Bohemian Rhapsody'.

'Jako sam ponosan što sam ovdje i hvala Palm Beach Film Festivalu. Ovo je privilegija, ne uzimam ovo zdravo za gotovo i cijenim sve što se događa. Hvala, Lucy Boynton. Ti si bila moja suradnica, moja podrška, moja ljubav. Hvala ti', poručio je Rami  za vrijeme govora na dodjeli nagrada na Internacionalnom filmskom festivalu u Palm Beachu.

 | Author: Profimedia

Nagađanja o romansi počela su još 2017. nakon što je jedan fan na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj par izmjenjuje nježnosti. Inače, Boynton je s Malekom igrala u 'Bohemian Rhapsody' utjelovivši Mary Austin koja je Mercuryja inspirirala na stvaranje pjesme 'Love of My Life'.

 | Author: Profimedia

 | Author: Profimedia

Story.hr