Celebrity

Glumica potvrdila trudnoću

Autor: Žene.ba
Glumica potvrdila trudnoću

Britanska glumica Keira Knightley, poznata po ulogama u blockbusterima poput 'Pirata s Kariba' i 'Zapravo ljubav' drugi je put trudna, prenosi E! Entertainment News. Ova 34-godišnja glumica ovog je tjedna zablistala u Parizu na cocktail zabavi u organizaciji modne kuće Chanel, u pratnji supruga Jamesa Rightona, člana rock-benda Klaxons.

 | Author: Screenshot/InstagramSCREENSHOT/INSTAGRAM.

Odjevena u proljetnu haljinu i srebrne sandale, s blaženim smiješkom na licu i držeći se za trbuščić, glumica je odisala srećom i mirnoćom.  Poznati po svojoj misterioznosti u otkrivanju bilo kakvog aspekta svog privatnog života, prije četiri Keira i James postali su roditelji kćeri Edie, a dvije godine ranije su se oženili u privatnoj ceremoniji na jugu Francuske.

Prošle se godine zvijezda osvrnula na majčinstvo, priznavši kako ju više nizašto nije briga. Također je izjavila da 'kad jednom doživiš čitavo iskustvo curećih dojki, animalnost svega te učini manje osjetljivom, više ne postoji sram'.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Glumica je vokalna u svojoj senzibilizaciji javnosti o tretmanu žena u društvu, pa je tako nakon svog prvog porođaja objavila otvoreno pismo o položaju rodilja u Velikoj Britaniji, usporedivši svoj porođaj s onime vojvotkinje Kate, koje je naknadno klarificirala kako javnost ne bi pomislila da manje vrednuje nečiji izbor. Podsjetimo, vojvotkinja Kate je niti tri sata po rođenju princeze Charotte stajala ispred rodilišta pokazujući je znatiželjnoj javnosti.

Story.hr