Eiza González

Glumica tvrdi da ne dobiva uloge jer je prelijepa i prezgodna

Autor: Žene.ba
Glumica tvrdi da ne dobiva uloge jer je prelijepa i prezgodna
Eiza González

Eiza González meksička je glumica koja još uvijek čeka na neku veću ulogu, a u najnovijem intervjuu otkrila je što je koči da dobije ulogu u kojoj bi zablistala.

González su gledaoci mogli upoznati u raznim glumačkim projektima, no atraktivna je Meksikanka otkrila kako je to što je "previše zgodna" koči u dobivanju većih i značajnijih uloga. Meksikanka je priznala kako ju izgled često veže za određene uloge, dok bi ona voljela dobivati nešto drugačije i izazovnije. Prisjetila se kako su joj govorili da je za neke uloge prelijepa ili prezgodna, što ju je spriječilo da ih dobije.

"Pitala sam se: 'Da obrijem glavu? Da se učinim manje privlačnom?'" rekla je glumica i dodala kako nije više ni sigurna treba li se odijevati da razotkrije tijelo ili da ga posve sakrije.

34-godišnjakinja je progovorila i o problemu pretjeranog naglašavanja seksepila Latinoamerikanki.

"Jednostavno mislim da je to pretjerano seksualizirana ideja o latino ženi. To je tako razočaravajuće i tako je patetično", izjavila je glumica koja odbija biti opisivana na taj način, dodavši: "Prošla sam kroz mnogo problema sa svojim tijelom, sa svojim oblinama, sa svojim izgledom. Bilo je stvarno teško."

Eiza González glumila je u filmovima kao što su Baby Driver, Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw i Godzilla vs. Kong, ali još uvijek čeka veliku ulogu.