Celebrity

Grace Jones, Rami Malek i Danny Boyle odbili raditi na novom James Bond filmu

Autor: Žene.ba
Grace Jones, Rami Malek i Danny Boyle odbili raditi na novom James Bond filmu

MGM i Universal spremaju već 25. Bonda po redu, a čini se kako će srebrni pir proći s malo manje zvjezdane prašine no što se očekivalo. Grace Jones se našla uvrijeđenom malom količinom replika koje je dobila i navodno je na setu provela svega nekoliko minuta prije no što ga je jednostavno napustila. Disko diva već se pojavila u ”A View to A Kill” iz 1985. u ulozi zlikovke May Day. Vjerojatno je htjela ulogu jednake ili veće važnosti i ovoga puta, a dobila je tek kratko vrijeme na ekranu. Čini se kako je uloga bila tek na silu ugurana u tekst čisto radi trenutnog trenda u koji filmovima i serijama vraća stare, na ovaj ili onaj način ikoničke uloge ili glumce. Htjeli su na brzinu zaraditi na Grace, a ona je ipak shvatila o čemu se radi.

https://www.instagram.com/p/BaOw98ChUKZ/?utm_source=ig_embed

Na žalost, kraj nevoljama za 007 ovdje ne prestaje. Dok je još u travnju dao izjavu kako se prodružio ansamblu filma i to kao glavni zlikovac nasuprot Daniela Craiga, Rami Malek je javnost na nekoliko tjedana neprestano zagrijavao za novi projekt kapajući informacije o filmu, zaista stvarajući plodnu atmosferu. Brzo je odustao nakon što je otkrio da je uloga zlikovca koju će igrati vjerski fanatik čiji je motiv za zločin religija.

https://www.instagram.com/p/BwaYMZkDALc/?utm_source=ig_embed

Možda najveći gaf koji je produkcija mogla napraviti bio je odveć previše uplitanja u kreativni proces Dannyja Boylea. Redatelj čiji je najpoznatiji film ”Trainspotting” zasigurno se već dokazao u svom umijeću, no u produkciji ne dijele to mišljenje. Tekst koji je pisao zajedno sa svojim uobičajenim pisaćim partnerom Johnom Hodgeom nije im se svidio te je Boyle odustao od projekta umjesto da zaposli drugog tekstopisca. Navodno su napisali Bonda koji umire, a glavna antagonistička uloga čekala je slabo poznatog glumca Tomasza Kota. Režiserski megafon preuzeo je Cary Fukunaga, a ako se i on ne predomisli, premijeru u kinima možemo očekivati 3. travnja 2020.

https://www.instagram.com/p/Bzf7P41g7GY/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/By04Qezg4PH/?utm_source=ig_embed

Elle.hr