Mumbai

Grandiozna proslava: Bieber nastupio na svečanosti sina najbogatijeg Indijca

Autor: Žene.ba
Grandiozna proslava: Bieber nastupio na svečanosti sina najbogatijeg Indijca
Foto: Ilustracija

Justin Bieber nastupio je u Mumbaiju pred indijskim slavnim osobama tokom raskošne svečanosti povodom vjenčanja sina najbogatijeg čovjeka Azije.

Već nekoliko mjeseci organizuju se grandiozne proslave uoči vjenčanja Ananta Ambanija, najmlađeg sina Mukesha Ambanija, šefa konglomerata Reliance Industries, i njegove zaručnice Radhike Merchant koji će se sredinom jula vjenčati tokom trodnevne hinduističke ceremonije u Mumbaiju.

Od indijskih slavnih osoba bili su prisutni bolivudski glumac Salman Khan i bivši kapetan indijskog kriket tima MS Dhoni.

Na zabavi u februaru Rihanna je održala svoj prvi koncert nakon prošlogodišnjeg Super Bowla, a prisustvovali su i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg te kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Ivanka.

U junu su na balu pod maskama u dvorcu u Cannesu nastupili Katy Perry, Backstreet Boys, američki reper Pitbull i talijanski tenor Andrea Bocelli.

Mukesh Ambani (67) je 11. najbogatija osoba na svijetu prema Forbesovoj listi milijardera, s bogatstvom većim od 113 milijardi dolara.