Pjevačica grupe No Doubt

Gwen Stefani razbila glasine o razvodu od Blakea Sheltona

Autor: Žene.ba
Gwen Stefani razbila glasine o razvodu od Blakea Sheltona
Foto: Instagram

Gwen Stefani je započela ovu godinu na visokoj noti. Osim što su se članovi benda No Doubt ponovo okupili zbog slavnog festivala Coachella, pjevačica je također zauzela naslovnicu magazina Nylon. U 55. godini života, Gwen je još jednom pokazala svoj besprijekoran izgled i vitku figuru.

Na fotografijama za magazin, istakla se u četiri hrabra modna izdanja: crno-srebrnoj mini haljini, dugoj crvenoj haljini od lateksa, crnoj kožnoj kombinaciji s nitnama te u najupečatljivijem odvažnom kombinezonu s šljokicama i perjem. Ovom pojavom, Gwen je još jednom potvrdila svoj status kao modna ikona koja ne stari.

View this post on Instagram

A post shared by NYLON (@nylonmag)

View this post on Instagram

A post shared by NYLON (@nylonmag)

View this post on Instagram

A post shared by NYLON (@nylonmag)

U nedavnom intervjuu za magazin, Gwen Stefani otvorila je srce i progovorila o svom iskustvu majčinstva, odgoju troje djece te svojoj romansi s Blakeom Sheltonom. Pjevačica je istakla važnost porodice i otkrila kako se nosila s nesigurnostima koje su se pojavile tokom braka s bivšim suprugom, Gavinom Rossdaleom. Bez obzira o šuškanjima o mogućem razvodu, Stefani je naglasila da je sretna sa svojim trenutnim partnerom, Blakeom Sheltonom, kojeg je upoznala dok su oboje bili mentori u američkoj verziji muzičkog showa "The Voice".

View this post on Instagram

A post shared by No Doubt (@nodoubt)

U nedavnom razgovoru, Gwen Stefani nije skrivala svoju sreću i stabilnost u braku s Blakeom Sheltonom. Usprkos špekulacijama o njihovom odnosu, Stefani je istaknula čvrstoću njihove veze te naglasila da znaju istinu o svom odnosu, unatoč komentarima drugih. Nadalje, pjevačica je otkrila kako je nova pjesma "Purple Irises" slučajno postala duet s njenim suprugom, a tematizira izazove savršenstva u životu. Stefani je progovorila o prolaznoj krizi u njihovom odnosu, ali je naglasila da su danas sretni, ističući da je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja.

''Niko nam ne može ništa'', istakla je ona.