Celebrity

Hailey Bieber: Instagram vam može uništiti život

Autor: Žene.ba
Hailey Bieber: Instagram vam može uništiti život

Manekenka Hailey Bibere nedavno se obratila putem Instagrama i iznijela svoje mišljenje o kritikama cjelokupne javnosti nakon što se udala za pjevača Justina Biebera. Hailey koja je nedavno promijenila svoje prezime iz Baldwin u Bieber rekla je kako je u prethodnih nekoliko mjeseci trpila veliki pritisak brojnih kritičara koji nisu bili blagonakloni prema njoj. Ona je istakla kako su društvene mreže jako opasne i mogu izazvati gomilu problema ukoliko ste često prisutni na njima.

https://www.instagram.com/p/BqyAsJLBqCu/?utm_source=ig_embed

-Ne pratiti Instagram je najbolja stvar ikada. Kad god uzmem pauzu, osjećam se mnogo bolje i srećnije. Iste sekunde kad se vratim na Instagram, postanem tužna i anksiozna. Molim vas, nemojte me pogrešno shvatiti, Instagram je nevjerovatan alat i odličan način da ostanete u kontaktu i interakciji s drugima. Međutim, negativnost vrišti tako glasno. Teško je usredsrediti se na vašu dobrobit i mentalno zdravlje kada, svaki put kada otvorite Instagram, neko razbija vaš posao, vašu vezu ili u suštini bilo koje stvari u vašem životu koje su pozitivne. Jednostavno, ne vjerujem da smo pozvani da živimo život gdje smo toliko zarobljeni u mišljenjima stranaca o nečemu što nisu oni uradili- napisala je Hailey.

https://www.instagram.com/p/BqiEuOvBJ6u/?utm_source=ig_embed

Ona je istakla kako u buduće neće dozvoliti nikome da ugrozi njenu intimu i privatni život, te da će se manje osvrtati na negativne komentare koji bi mogli da joj pričine bilo kakvu neprijatnost.

-Moramo da napravimo korak unazad i shvatimo da moramo pružati više ljubavi i ohrabrenja jedni drugima, umjesto što neprekidno rušimo i osuđujemo ljude. Neću dozvoliti ljudima da se osjećam kao da radim nešto pogrešno samo zato što uživam u životu i što sam srećna. U ovom svijetu ima dovoljno mržnje i bola i posljednje što nam je potrebno je još više negativnosti, mržnje i podjela- dodala je Hailey Bieber.

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/?utm_source=ig_embed

Hailey i Justin vjenčali su se u septembru nakon višemjesečne “drame” i brojnih spekulacija koje su prijetile da ugroze njihovu vezu.

Azra.ba