Miljenik žena

Harry Styles ponovo single: Nakon samo 14 mjeseci, prekinuo vezu s glumicom

Autor: Žene.ba
Harry Styles ponovo single: Nakon samo 14 mjeseci, prekinuo vezu s glumicom
Foto: Instagram

Fanovi slavnog britanskog glazbenika Harryja Stylesa ponovo mogu biti sretni jer, prema izvorima bliskim njemu, pjevač i gitarist ponovo je solo.

Nakon samo 14 mjeseci veze, prekinuo je sa glumicom Taylor Russell, kako su prenijeli mediji poput Daily Maila. Prema tim izvorima, odluku o raskidu su donijeli tokom njihovog nedavnog putovanja u Japanu. Par je posljednji put viđen zajedno u aprilu na ulicama Tokija.

Nakon što je 29-godišnja glumica stigla na Met Galu bez svog partnera, 30-godišnjeg pjevača, odmah su se počele širiti glasine o problemima u njihovoj vezi, što su dodatno potvrdile izjave njihovih prijatelja. Prema britanskim medijima, par je okončao svoju vezu nakon što su prošli kroz težak period, tokom kojeg su bili fizički razdvojeni nakon putovanja u Japan. Unatoč ranijim tvrdnjama o sreći i spremnosti za novo poglavlje u životu, čini se da su se stvari neočekivano promijenile, a oboje su odlučili uzeti pauzu i razmisliti o svojoj budućnosti.

Osim Taylor Russell, Harry Styles bio je u vezi s brojnim poznatim damama, uključujući glumicu Oliviju Wilde, manekenke poput Kendall Jenner i Emily Ratajkowski, te slavnu kolegicu Taylor Swift. Ovaj poznati zavodnik već je bio u centru pažnje zbog svojih ljubavnih veza, ali čini se da mu je trenutni fokus na samom sebi i na budućim poglavljima u životu.