Celebrity

Heidi Klum skriva trudnički trbuščić?

Autor: Žene.ba
Heidi Klum skriva trudnički trbuščić?

Jedan od najpoznatijih supermodela, 46-godišnja Heidi Klum, posljednjih mjeseci ne prestaje intrigirati javnost šuškanjima kako se nalazi u drugom stanju. Naime, njemački supermodel ne krije koliko je zaljubljena u 17 godina mlađeg zaručnika, glazbenika Toma Kaulitza, a iako se već mjesecima nagađa o njezinoj trudnoći, Heidi je posljednjim fotografijama izazvala dodatnu sumnju obožavatelja i pojačala glasine kako očekuje prvo dijete s članom benda Tokio Hotel.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Heidi su fotografi uhvatili u veselom druženju s djecom, na izlasku iz luksuznog restorana u New Yorku, a pažnju je pri tome posebno privukla 45-godišnjakinja koja se za poslijepodnevni objed odlučila za traperice i široku košulju koja je nespretno naglasila njezin trbuščić. Nagađanja je dodatno potaknula i činjenica kako se manekenka držala za trbuh, a mnogi obožavatelji su to protumačili kao potvrdu trudnoće.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Podsjećamo, manekenka i 17 godina mlađi glazbenik prohodali su u ožujku prošle godine, a zaručili su se već na Badnju večer. Par se ne ustručava izmjenjivati nježnosti u javnosti, a ako se šuškanja o Heidinoj trudnoći obistine, manekenki će ovo biti peto dijete dok će 29-godišnjem glazbeniku biti prvo.

Story.hr