6 godina u vezi

Holivudski glumac viđen u rijetkom izlasku sa svojom djevojkom

Autor: Žene.ba
Holivudski glumac viđen u rijetkom izlasku sa svojom djevojkom
Foto: X

Holivudski glumac i francuska manekenka u vezi su već šest godina, ali izbjegavaju javna događanja koliko god mogu pa se njihovi izlasci na crveni tepih mogu nabrojati na prste jedne ruke.

Jedan od najzgodnijih holivudskih frajera, Jake Gyllenhaal i njegova djevojka, francuska manekenka Jeanne Cadieu, na nedavnoj njujorškoj premijeri njegovog novog filma, „Road House”, suptilno su poručili javnosti kako su višegodišnju vezu podigli na novu "stepenicu". Američki glumac i francuska manekenka prvi put su pozirali s njegovim roditeljima, Stephenom i Naomi Foner Gyllenhaal.

S obzirom na to da su vrlo samozatajni, njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu fanovi su dočekali s oduševljenjem. Par je prvi put zajedno na crveni tepih stigao 2021. godina kada su podržali Jakeovu sestru Maggie Gyllenhaal na premijeri trilera "Mračna kći" koji je ona režirala. Iako su još krajem 2018. godine više puta zamijećeni u šetnji New Yorkom i Parizom, samozatajan par svoju je vezu potvrdio tek tri godine kasnije, zajedničkim dolaskom na crveni tepih. 

Sada je, napokon, sve jasno: glumac je grlio francusku manekenku dok su pozirali fotografima na premijeri remakea filma pokojnog Patricka Swayzea iz 1989. godine, zbog koje je na veselje obožavateljica, "nabildao" mišiće. Radi se o filmu koji prati bivšeg UFC borca Elwooda Daltona koji šakama uvodi red u bar u Florida Keysu i rastura bandu reketara.

Nakon znakovitog fotografisanja s roditeljima, sada se svi pitaju ko je francuska manekenka kojoj je zgodan Gyllenhaal vjeran već šest godina? Otkrilo se da je studentica Univerziteta Columbia, na kojem su studirali i Jake i njegova sestra Maggie. Glumica je diplomirala engleski jezik i književnost, dok je njen tri godine mlađi brat prekinuo studij na drugoj godini jer se htio fokusirati na glumačku karijeru.