Prepucavanja

Hrvatska književnica brutalno izvrijeđala Severinu, pjevačica joj prikladno odgovorila

Autor: Žene.ba
Hrvatska književnica brutalno izvrijeđala Severinu, pjevačica joj prikladno odgovorila
Foto: Ilustracija

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan je na svom blogu napisala tekst pod nazivom "Severina nije naša cura" nakon čega se oglasila i slavna pjevačica.

Povod za tekst bila je odluka da se Severini oduzme starateljstvo nad sinom, kao i nedavno suđenje zbog zastrašivanja i uvreda.

Vedrana Rudan je o Severini napisala da je oduvijek htjela da bude muško, kao i da ne poštuje državne institucije niti učiteljice.

"Ko je, u hrvatskim okvirima, Severina? Ona je žensko koje se, od kako je stupilo na scenu, ponaša kao muško. Hoće slavu, hoće lovu, želela je i dobila dijete van braka. Zašto žene ne naručuju spermu poštom? Provocira institucije sistema, ne poštuje učiteljice, tete u vrtiću ni one ženske u centrima za neki rad", napisala je Rudan u tekstu.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Severina je podijelila dijelove tog teksta na svom Instagram profilu i uputila je Vedrani jasnu poruku.

"Radosti moja, Vedrana Rudan, stižem ti u subotu u tvoju Rijeku... Dođi k meni. Doduše, neću biti sama (bit će puna dvorana Mladosti i puno radosti), ali ajmo bar na kavu. Ako se smiješ družiti sa mnom. Čekam te. Tvoja Lipa. P.S. Trebat ćeš ti mene. P.P.S. Obožavam te do kraja života", napisala je Severina.