Nije za svakoga

Hrvatska voditeljica izdaje vilu, visina kirije je paprena

Autor: Žene.ba
Hrvatska voditeljica izdaje vilu, visina kirije je paprena
Foto: Vijesti.ba/Ilustracija

Poznata hrvatska voditeljica Nikolina Pišek nedavno je odlučila da izdaje vilu koju je gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

Nakon neuspješnog pokušaja prodaje ove nekretnine od 420 m², za koju je tražila 1.700.000 eura - dala se u potragu za podstanarom, ali onim koji će moći dobro platiti za to.

Nikolina Pišek za mjesečni najam vile traži čak 6.000 eura, pa je jasno da će pronaći nekoga ko to može priuštiti biti pravi izazov.

Oglas za izdavanje vile postavila je jedna zagrebačka agencija za nekretnine, koja svojevremeno nije uspjela ni da je proda, a vidljiv je ne samo u Hrvatskoj već i u okolnim zemljama.

Kako je ova agencija svojevremeno objavila na svom sajtu, vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje. Samo okućnica je imala 1.460 m².

Vila je izgrađena 2012. godine a nalazi se u zagrebačkim Šestinama.

"Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grijanje putem dizalica toplina, podno grijanje postavljeno po cijeloj površini kuće, smart house sustav, priprema za solarne panele, terrazzo podne obloge po cijeloj površini kuće", stoji u njenom opisu.