izazvala oduševljenje

I Megan Fox se odlučila za najpopularniju frizuru u ovoj godini

Autor: Žene.ba
I Megan Fox se odlučila za najpopularniju frizuru u ovoj godini
Foto: Instagram

Američka glumica, poznata po svojim ekscentričnim frizurama, ponovo je odlučila napraviti promjenu. Ovaj put, osim što je skratila kosu, odlučila se i za promjenu boje. Umjesto prepoznatljive ružičaste, sada nosi plavu kosu, što je izazvalo oduševljenje njezinih obožavatelja.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci javnost iznenadila ružičastom kosom, Megan Fox ponovno se odučila za drastičnu promjenu frizure. Ovog puta odlučila ju je skratiti na bob koji je ujedno i jedna od najpopularnijih frizura ove sezone. Naime, radi se o hit frizuri za koju uistinu možemo reći kako je izdržala test vremena te uporno odolijeva trendovima u svijetu ljepote. Dugi je niz godina tako poprimala različite oblike. Na samom početku 2024. mnogi su beauty stručnjaci tvrdili kako će upravo ova frizura obilježiti proljeće, a sudeći po brojnim slavnim trendsetericama i it djevojkama, uključujući i Fox, prognoze su bile tačne.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Američka glumica koja je najpoznatija po ulozi u franšizi "Transformeri" i inače je poznata po eksperimentisanju s kosom, tako ni ovog puta nije razočarala, a osim drastičnog skraćivanja, promijenila je i boju koja više nije ružičasta nego plava. Novom frizurom odmah se pohvalila na društvenim mrežama, a pratitelje je oduševilo njezino novo izdanje koji za najnoviju transformaciju imaju samo riječi hvale.