Ima mnogo grešaka

Internet bruji o novoj teoriji zavjere: Kate Middleton fotošopirana u fotografiju?

Autor: Žene.ba
Internet bruji o novoj teoriji zavjere: Kate Middleton fotošopirana u fotografiju?
Foto: X

Kensingtonska palača objavila je fotografiju princeze Kate s djecom, a korisnici društvenih mreža pomno su analizirali 'slučaj' i pokrenuli razne teorije zavjere koje idu do toga da Kate nije živa.

Društvene mreže ne prestaju brujiti o kontroverznoj fotografiji kraljevske porodice koja je potaknula razne teorije zavjere. Kensingtonska palača podijelila je sliku koju je zabilježio princ William (41), prikazujući Kate Middleton (42) s njihovo troje djece. Četiri foto agencije su povukle spornu fotografiju, dok obožavatelji kraljevske porodice i brojni korisnici društvenih mreža iznose teorije zavjere, tvrdeći da je slika fotošopirana ili da je riječ o "starijoj ljetnoj fotografiji kada je Kate bila zdrava."

Na društvenoj mreži X, korisnici su pažljivo analizirali detalje na fotografiji koji su im izgledali neobično. Istakli su iskrivljene okvire prozora i primijetili da je drveće u Britaniji previše zeleno za zimsko razdoblje.

Posebno su istakli zamagljeni dio suknje princeze Charlotte i djelomično nedostajući rukav, dok su primijetili da Kate Middleton nema vjenčani prsten na ruci.

''Pokušavaju staru sliku predstaviti kao novu tako što je loše mijenjaju. Stabla sugeriraju da je snimljena tijekom ljeta prošle godine kada Kate nije izgledala kao da je na bolovanju'', tvrdi jedan od korisnika X-a.

''Ovo je bio Williamov pokušaj da dokaže da je Kate živa i s njim. To je photoshop sa lažnim Charlottinim rukavom, lažnom Kateinom rukom, lažnom Kateinom kosom i Louisovim prekriženim prstima te strgnutim vjenčanim prstenom'', naveo je jedan korisnik.