Celebrity

Je li sinčić Mile Kunis i Ashtona Kutchera skroz "povukao" na tatu?

Autor: Žene.ba

Isto vrijedi za mališane Mile Kunis i Ashtona Kutchera. Prema mišljenju mnogih, njihova četverogodišnja kćerkica Wyatt Isabelle više nalikuje mami, a ima i onih koji smatraju da je savršena kombinacija oba roditelja.S druge strane, svi se slažu kako je njihov dvogodišnji sinčić Dimitri Portwood isti "ćale".

O sličnosti se može raspravljati, ali jedno je sigurno - mališan je jednostavno presladak.

Prema mišljenju mnogih, Dimitri je kopija tate Ashtona
Prema mišljenju mnogih, Dimitri je kopija tate Ashtona(Foto: Profimedia)

Mila je prilikom gostovanja u emisiji Ellen Degeneres otkrila kako su Wyatt i Dimitri poprilično različiti te se malo našalila na račun svog sinčića: Nevjerojatno je koliko su drugačiji. Moj sin je poput ljenjivca. Divan je i volim ga, ali činjenica je da su žene pametnije od muškaraca.

Dokaz za tu tvrdnju su moja dva mala ljudska bića koja sam stvorila.Također je kazala kako se Wyatt i Dimitri međusobno obožavaju. Wyatt je sjajna sestra. Između njih je dvije godine razlike. Ona je imala dvije godine kad se Dimitri rodio i bila je dovoljno velika da shvati što se događa, ali ne dovoljno velika da zapamti kako je neko vrijeme bila jedino dijete. Danas se ne sjeća svijeta bez Dimitrija, ispričala je.

Zadovoljna.hr