Celebrity

Jedna od sestara Kardashian-Jenner je među pet najbogatijih celebrityja u SAD-u

Autor: Žene.ba
Jedna od sestara Kardashian-Jenner je među pet najbogatijih celebrityja u SAD-u

Sa sestrama iz klana Kardashian-Jenner nema šale.

Reality obitelj poznata je po brojnim uspjesima, a svaka od sestara ima svoj vlastiti biznis. Ipak, iako sve broje milijune na svojim računima, najmlađa od njih uskoro bi mogla postati i milijarderka.

Riječ je o 21-godišnjoj Kylie Jenner koju je njezin megauspješan brend Kylie Cosmetics, čija je vlasnica u potpunosti, doveo do ovog postignuća. Osim od vlastitog kozmetičkog brenda, Kylie vrtoglave iznose zarađuje i od svojih objava na Instagramu koje brendovi plaćaju i do milion dolara po fotki.

https://www.instagram.com/p/BqpseIHn6KT/?utm_source=ig_embed

A koliko je uspješna dokazuje i činjenica da je ove godine Kylie dospjela na peto mjesto Forbesove ljestvice najbogatijih celebrityja u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovo mjesto Kylie dijeli s reperom i producentom Jay-Z-jem čija se imovina također procjenjuje na 900 miliona dolara.

Prvo mjesto ove ljestvice zauzeo je autor ''Ratova zvijezda'' George Lucas čije se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih 5,4 milijarde dolara. Za njim slijede redatelj Steven Spielberg čija imovina iznosi 3,7 milijardi dolara, legendarna Oprah Winfrey koja vrijedi 2,8 milijarde dolara te umirovljeni svjetski poznati košarkaš Michael Jordan koji stoji iza 1,7 milijarde dolara.

Index.hr