Celebrity

Jennifer Lopez otkrila bez kojeg modnog dodatka ne izlazi iz kuće

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez otkrila bez kojeg modnog dodatka ne izlazi iz kuće

Zaboravite na torbice, naušnice ili satove. Ako pitate Jennifer Lopez, jedini modni dodatak bez kojeg se nikako ne može su - sunčane naočale. Bez obzira na godišnje doba ili pak vremenske (ne)prilike, ona će sa sobom uvijek imati barem jedan par. No, nemojte se iznenaditi ako u nekom trenutku iz torbice izvadi još jedan.

Kako je i sama priznala u intervjuu za Elle, "prava je ovisnica" o njima.

https://www.instagram.com/p/Bp3Ucc1Algy/?utm_source=ig_embed

Na pitanje o tome koliko sunčanih naočala posjeduje, ni sama nije znala odgovor.

"O, moj Bože. Možda jednako koliko i cipela. Imam jako puno sunčanih naočala. To je jedna od stvari koje mogu uvijek iznova kupovati", priznala je.

https://www.instagram.com/p/BuxK8jpAK8-/?utm_source=ig_embed

Osim toga, priznala je i kako ni sama nije sigurna koje sve modele sunčanih naočala ima u svojoj kolekciji te da je ne bi čudilo ako ima i duple, a ispričala je i kako joj se često dogodi da uopće ne zna jesu li neke sunčane naočale njene ili od njenog zaručnika, Alexa Rodrigueza.

https://www.instagram.com/p/BuuzbdUAn3w/?utm_source=ig_embed

"Nosim ih u teretanu, nosim ih tijekom kišnih dana, a ponekad ih nosim i na crveni tepih. Stalno ih nosim u svojim spotovima. Nosim ih kad idem po djecu u školu. Nosim ih kad šetam. Stvarno ih stalno nosim", rekla je Jennifer te dodala kako ne vidi ništa sporno ni u tome da ih se nosi i u zatvorenom prostoru. Štoviše, i sama to ponekad radi i, kako kaže, "voli misliti da ne ispada budala".

Index.hr