Neplanirano

Jennifer Lopez otkrila da nije planirala ponovo biti sa Benom Affleckom

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez otkrila da nije planirala ponovo biti sa Benom Affleckom
Foto: Profimedia

Jennifer Lopez otkrila je da nikada nije planirala ponovo biti sa Benom Affleckom.

Lopez je gostovala u radijskoj emisiji Kyle and Jackie O Radio Show, gdje je govorila o odnosu sa slavnim glumcem, a posebno je iznenadila izjavom da je morala "pronaći sebe" nakon njihovih propalih zaruka 2004. godine, prenosi Index.

"Zaljubila sam se u ljubav svog života i iz raznih razloga morali smo duhovno rasti i raditi druge stvari. Oboje smo imali veze sa drugim ljudima, dobili djecu, ali uvijek sam u glavi imala misao: 'Ok, ono naše događa se jednom u životu.' I kada smo se ponovo spojili, jednostavno nisam mogla vjerovati. A znam da nije ni on. To zaista nismo planirali", rekla je pjevačica.

Inače, poznato je da su Lopez i Affleck započeli vezu 2002. godine, a zaručili su se kasnije te godine. Međutim, par se razišao 2004. godine nakon što su godinu prije odgodili vjenčanje. Nakon godina razdvojenosti Lopez i Affleck konačno su se ponovno ujedinili 2021. i vjenčali 2022. godine.

"Nisam mogla vjerovati, a mislim da nije ni on. To nismo planirali. Stvarno smo nastavili sa svojim životima, ali kada smo se ponovno povezali, bilo je to gotovo trenutno i jednostavno smo znali", poručila je.

Nakon toga Lopez je govorila i o majčinstvu jer sa Marcom Anthonyjem ima 16-godišnje blizance Maxa i Emmu. S druge strane, Affleck iz braka s Jennifer Garner ima dvije kćerke, Violet (18) i Seraphinu (15), te sina Samuela (11).