Celebrity

Jennifer Lopez progovorila o Alexovom nevjerstvu

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez progovorila o Alexovom nevjerstvu

Latino diva Jennifer Lopez nedavno se po prvi put oglasila nakom medijiskih spekulacija koje je pokrenuo bivši bejzobl igrač koji tvrdi kako je Alex Rodriguez varao J Lo posljednjih nekoliko mjeseci. Jennifer se nije oglašavala o ovoj temi, ali je nakon brojnih spekulacija konačno dala svoj sud kada je riječ o njenom i Alexovom odnosu.

-Još ništa ne planiramo. Tek smo se vjerili. Odmah nakon vjeridbe su me čekali neki veliki poslovni projekti koje moram da završim do kraja godine pa iskreno ne znam ni da vam kažem šta će se sve dogoditi.

https://www.instagram.com/p/Bu6i-pfAE43/?utm_source=ig_embed

Pjevačica se potom priznala šta zapravo misli o svemu te da li ju je Alex prevario.

-Znam šta je istina. I poznajem Alexa. On takođe zna ko sam ja. Jednostavno smo srećni. Nećemo da dopustimo drugim ljudima da nam govore kakav je naš odnos, jer mi znamo šta imamo- priznala je Lopez.

Ona je dodala da zbog poslovnih obaveza još uvijek nije sigurna da li će biti vjenčanja ove godine ili će ipak sve prolongirati za narednu godinu.

-Zapravo nismo ni sigurni da li želimo uopšte da uguramo vjenčanje u tako gust raspored ili ćemo ipak još da sačekamo. Ništa još ne znam- kratko je izjavila pjevačica.

https://www.instagram.com/p/Buzz2LMg92D/?utm_source=ig_embed

Azra.ba