U prelijepom Positanu

Jennifer Lopez pronalazi utjehu u Italiji usred bračnih i poslovnih izazova

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez pronalazi utjehu u Italiji usred bračnih i poslovnih izazova
Foto: Jennifer Lopez

Svijet showbusinessa već neko vrijeme bruji o odnosu Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Priče o njihovom navodno odvojenom životu, prodaji kuće iz snova koju su dugo tražili, nošenju i nenošenju vjenčanog prstenja, te mogućem razvodu ne prestaju.

Međutim, čini se da se 54-godišnja latino diva odlučila maknuti od svega i pronaći utjehu na najbolji mogući način.

Jennifer Lopez otputovala je sama na odmor u Italiju, tačnije u predivni Positano. Tamo je snimljena kako uživa na luksuznoj jahti u društvu prijateljica. Kao i uvijek, bila je besprijekorno dotjerana, noseći žuti komplet kratkih hlača i košulje ispod koje je obukla topić. Sudeći prema fotografijama, bila je odlično raspoložena te se s broda uputila u šetnju obalom.

Na njenom licu nije se moglo naslutiti da prolazi kroz teško razdoblje ispunjeno ljubavnim problemima i poslovnim izazovima. Naime, Jennifer je nedavno otkazala svoju koncertnu turneju, navodeći kao razlog želju da se posveti porodici, nakon što su se ulaznice loše prodavale. Istovremeno, dok se suočavaju s bračnim napetostima, par pokušava prodati kuću na Beverly Hillsu vrijednu 61 milion dolara koju su zajedno kupili 2023. godine nakon mukotrpne potrage za savršenim domom. Mediji i javnost pomno prate ovaj proces.

Jennifer trenutno živi u toj kući, dok Ben boravi u iznajmljenoj kući nekoliko kilometara dalje. Unatoč tome, prema upućenima, viđaju se svakih nekoliko dana i održavaju prijateljske odnose. Ne propuštaju važna porodična događanja, pa su tako oboje nedavno prisustvovali maturalnoj zabavi Benovog 12-godišnjeg sina Samuela, kojeg ima s bivšom suprugom Jennifer Garner, koja je također bila prisutna.

Jennifer je povodom nedavnog Dana očeva na Instagramu objavila emotivnu čestitku posvećenu Benu, nazvavši ga herojem porodice. Glumica i pjevačica majka je 16-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila s bivšim suprugom, pjevačem Marcom Anthonyjem. S Marcom je bila u braku od 2004. do 2014. godine. S druge strane, Ben osim Samuela, s Garner ima i 18-godišnju kćer Violet i 15-godišnju Seraphinu.

Hoće li njihova ljubav izdržati sve izazove i krize, ili će doživjeti još jedan neuspjeh, ostaje nam za vidjeti.