Bennifer

Jennifer Lopez proslavila rođendan, ali svi se pitaju gdje je Ben Affleck

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez proslavila rođendan, ali svi se pitaju gdje je Ben Affleck
Foto: Instagram

Jennifer Lopez nedavno je proslavila svoj 55. rođendan na glamuroznoj zabavi inspirisanoj popularnom serijom "Bridgerton", održanoj u Hamptonsu. Iako su gosti blistali u raskošnoj balskoj odjeći, jedno ime nedostajalo je na ovom ekskluzivnom događaju - Ben Affleck.

Spekulacije o njihovom ponovnom pomirenju počele su kada su Jennifer i Ben viđeni zajedno na nekoliko javnih događaja, uključujući porodično okupljanje u LA-u i maturu Benove kćerke Violet. No, kako se ispostavilo, njihova zajednička kuća nedavno je prodana, a posljednjih mjeseci nisu bili zajedno u javnosti. To je potaklo mnoge da se zapitaju što se događa između ovog slavnog ljubavnog dua.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Iako su fanovi nadali da će Ben pridružiti Jennifer na njenom rođendanu, to se nije dogodilo. JLo je u svom stilu proslavila s prijateljima, ali bez svog partnera. S obzirom na nedavnu prodaju njihove zajedničke imovine, izgleda da su njihovi odnosi sada usredotočeni na coparenting, što je prijateljski pristup brizi za djecu.

Ben Affleck je često meta medijskog zanimanja, posebno zbog svoje namrgođene pojave tokom raznih spekulacija o njegovom ljubavnom životu. Unatoč tome, njihov raskid nije iznenađenje za mnoge koji su pratili njihovu vezu kroz godine. Par je prvi put raskinuo 2003. godine nakon početka njihove veze u ranim dvijehiljaditim, a sada su se ponovno našli u centru pažnje zbog svojih životnih izbora.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Iako su vijesti o raskidu uvijek osjetljive prirode, čini se da Jennifer Lopez uživa u svom životu i fokusirana je na svoje karijerne i projekte. I dok se o Benovim osjećajima može samo nagađati, obožavatelji nastavljaju pratiti svaki korak svojih omiljenih zvijezda u iščekivanju budućih razvoja događaja.