Bez Ben Afflecka

Jennifer Lopez proslavila rođendan u stilu Bridgertona

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez proslavila rođendan u stilu Bridgertona
Foto: Instagram

Jennifer Lopez, poznata pjevačica, glumica i poduzetnica, proslavila je svoj 55. rođendan na spektakularan način sa temom inspirisanom serijom "Bridgerton" u svojoj raskošnoj vili u Hamptonima, popularnom američkom ljetovalištu. 

Proslava je bila obogaćena raskošnom dekoracijom, kostimima iz perioda i luksuznim detaljima koji su goste vratili u elegantnu atmosferu 19. stoljeća Engleske.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez, poznata po svojoj raznovrsnoj karijeri i besprijekornom stilu, nije štedjela na troškovima kako bi dočarala romantičnu atmosferu serije "Bridgerton". Svečanost je započela dolaskom gostiju odjevenih u odjeću koja odražava sofisticiranost tog vremena, sa balsim haljinama, detaljnim frizurama i elegancijom koja je bila karakteristična za englesko društvo tog doba.

View this post on Instagram

A post shared by On The JLo (@onthejlo)

Dvorište njene vile bilo je ukrašeno elegantnim stolovima sa cvijećem, brojnim svijećama i ukrasnim predmetima, dok su lusteri i svjetla stvarala čarobnu atmosferu na travnjaku. Lopez je kao slavljenica sjedila na zlatnom prijestolju, poput kraljice Charlotte iz serije "Bridgerton", dok su plesači izvodili koreografiju inspirisanu plesnim dvoranama tog vremena.

Prije nego što je zapuhala svjećice na svojoj torti od četiri sprata, Lopez je svoje goste počastila svojim iznenađujućim nastupom uz pratnju gudačkog orkestra, čija odjeća je bila vjerna rekreacija raskošne Regency ere. Unatoč svemu, po svim dostupnim informacijama, njen suprug Ben Affleck nije bio prisutan na zabavi.