Izdanje za pamćenje

Jennifer Lopez se na premijeri Affleckovog filma pojavila u moćnoj haljini

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez

Glumica je stigla na premijeru filma u kojem ima sporednu ulogu, a isti je film producirao njezin bivši suprug...

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez zablistala je na crvenom tepihu povodom premijere filma "Unstoppable" u kojem ima sporednu ulogu, a čiji je producent njezin bivši suprug Ben Affleck.

Iako prolaze kroz buran razvod, Lopez je nasmijano stigla na filmski festival u Toronto, a zbog njene izazovne kombinacije su se svi okretali za njom.

Lopez je pred fotografima pozirala u svjetlucavoj haljini koja podsjeća na disco kuglu. Međutim, svima su u oko zapela dva ogromna proreza koja je imala sa svake strane haljine, a koje su krasile crne mašnice. Ispod haljine, čini se, nije nosila donji veš. Provokativan outfit upotpunila je srebrnim, visokim štiklama i jednostavnim nakitom.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Svojom je haljinom naglasila sve svoje obline, a njezini fanovi nisu štedjeli na komplimentima. "Još uvijek je kraljica crvenog tepiha. Njezin stil i elegancija su bez premca", "Predivna je, bez sumnje", "Blistaš", pisali su na društvenim mrežama. Neki su dodali da su od Jennifer očekivali spektakularnu haljinu, s obzirom na to da je poznata po svojim upečatljivim outfitima na crvenom tepihu s kojima privuče pozornost čim se pojavi u prostoriji.

Iako je prije nešto više od dvije sedmice podnijela zahtjev za razvod od Bena, izvori kažu kako je bila jako sretna što stiže na festival u Torontu. "‘Unstoppable‘ joj puno znači i želi ga podržati. To je istinita priča koja je vrlo inspirativna i ponosna je što je dio toga. Glumiti u ovom filmu je za nju bio vrhunac. Ovaj film dobiva jako puno pozornosti i Jennifer želi da uspije najbolje što može. Vrlo je profesionalna i uvijek puno radi kako bi svojim filmovima dala najbolje prilike", rekao je izvor za Daily Mail.

Ben se pak neće pojaviti na premijeri filma koji je producirao uz Matta Damona i druge. Navodno su drugi producenti htjeli da se Jennifer i Ben pojave zajedno u Torontu kako bi promovisali film, ali se to nije dogodilo.

Pjevačica je krajem augusta podnijela zahtjev za razvod, a kao datum prekida je navela 26. aprila ove godine. Time je otkrila da su sve glasine, koje već mjesecima kruže društvenim mrežama, istinite. Zahtjev je Jennifer podnijela na njihovu drugu godišnjicu braka, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike". Osim toga je podnijela i zahtjev za promjenu prezimena, odnosno za vraćanje prezimena Lopez.

Par, kako prenose strani mediji, nije potpisao predbračni ugovor što znači da je sva stečena imovina tokom braka zajednička.