U sred bračne krize

Jennifer Lopez svratila na Benov rođendan, pa otišla na koncert

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez svratila na Benov rođendan, pa otišla na koncert
Foto: Jennifer Lopez

Nakon sedmica provedenih na suprotnim stranama zemlje, Jennifer Lopez se nakratko pojavila na intimnoj rođendanskoj zabavi Bena Afflecka usred bračne krize, tvrde američki mediji.

Pop zvijezda u četvrtak je posjetila malu rođendansku proslavu 52-godišnjeg dobitnika Oscara - koja je uključivala i bivšu suprugu Jennifer Garner i njihovo troje djece, rekao je izvor za People.

"To je upravo ono što je želio. Nije htio da izađe da proslavi", rekao je izvor, "Jennifer je svratila da mu čestita".

Ipak za JLo, dan se nije u potpunosti vrtio oko slavlja njenog supruga. U petak je objavila više storyja na Instagramu u kojima je prikazala sve što je radila prethodne noći, pozirajući sa drugaricama i uživajući u koncertu Brune Marsa.Prošlog mjeseca, Affleck i Lopez su još uvijek nosili vjenčane prstene, čak i dok su drugu godišnjicu braka i njen rođendan proveli na suprotnim stranama zemlje.

Pjevačica je bila u Hamptonsu s prijateljima gdje je slavila rođendan na raskošnoj zabavi kojoj Ben nije prisustvovao, a istog dana je finalizirala prodaju svog penthousea u New Yorku.

U maju su se pojavile vijesti da zvijezde žive pod odvojenim krovovima. Do juna je objavljeno da pokušavaju prodati svoju bračnu vilu vrijednu 60 miliona dolara na Beverly Hillsu u Kaliforniji, što je mnoge navelo da nagađaju da je njihovom braku kraj.

Prošle sedmice, TMZ je izvijestio da par nije ni razgovarao jedno s drugim dok su njihovi poslovni menadžeri pokušavali sklopiti sporazum o razvodu.