Celebrity

Jennifer Lopez zaradila 100 miliona dolara od turneje "All I Have"

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez zaradila 100 miliona dolara od turneje "All I Have"

"Plesali smo zajedno i dijelili ljubav. Volim vas ljudi. Bilo je magično. Blagoslovljena sam što vas sve imam. Hvala vam za podršku", kazala je pjevačica.

Podršku joj je pružao njen partner Alex Rodriguez koji je bio na svakom showu sa svojim kćerkama Natashom (13) i Ellom (10).

"Imati takvog pratnera koji mi pruža podršku, voli me i voli ono što radim, ne sputava me već gura naprijed i 'podiže' je nešto što nisam sanjala ni u najluđim snovima. Imati takvu vrstu ljubavi i podrške čini da lebdite, tu smo jedno za drugo i zaista sam sretna", kazala je J.Lo.

Na posljednjem koncertu u okviru turneje u publici su bili Kobe Bryant sa suprugom Vanessom, Anthony Anderson, Ashley Graham, Tiffany Haddish, Diddy i ostali.

Njen hit "Dinero" koji je objavila prije četiri mjeseca sa Cardi B-ijem i Dj Khaledom je prvi na top listama u Latinskoj Americi, što je dodatni razlog za sreću.

U posljednje tri godina njene koncerte je pogledalo više od 200 zvijezda među kojima su Justin Bieber, Kim Kardashian West, Drew Barrymore, Selena Gomez i Gwen Stefani.

"Bilo je spektakularno. Željeli smo napraviti unikatni show, koji je zaista unikatan u Vegasu i mislim da smo uspjeli", zaključila je Lopez.

Ukupno je imala 100 koncerata, a samo u posljednjih mjesec dana čak 15.

Žene.ba