Celebrity

Jessica Biel zaspala na spoju s Justinom Timberlakeom, on ju snimio

Autor: Žene.ba
Jessica Biel zaspala na spoju s Justinom Timberlakeom, on ju snimio

Justin Timberlake jučer je napunio 38. godina, a rođendan je odlučio proslaviti na spoju sa suprugom Jessicom Biel.

No večer nije započela onako kako je pjevač planirao. Naime, njegova supruga je zaspala u automobilu prije nego je spoj uopće počeo, a Justin je sve zabilježio na kameri i objavio na svojem Instagramu.

Justin je video započeo snimajući se kako potiho sam sebi pjeva "sretan mi rođendan", a kada je kameru okrenuo prema svojoj suprugi koja je zaspala i počeo glasnije pjevati da ju probudi. To mu je i upalilo.

"Samo se pripremam za veliki izlazak. Makni kameru", prokomentirala je smijući se nakon buđenja na što joj je Justin uputio sumnjičavi pogled. No s obzirom na to da njih dvoje imaju 3-godišnje dijete, potpuno razumijemo njen umor. Pogledajte video u nastavku.

https://www.instagram.com/p/BtRxGD5hxCU/?utm_source=ig_embed

Jessica je Justinu na Instagramu čestitala rođendan njihovom starom, "sramotnom" fotkom i prekrasnom porukom.

"Od doba sramotnih ružičastih bikinija s volanima i fotkanja pod vodom, ti donosiš sreću i smijeh u moj život i krivim te za svoje bore smijalice. No ne bi ih mijenjala ni za što na svijetu. Nosim ih s ponosom jer znam da sam najsretnija osoba na svijetu zato što imam čast slušati tvoje šale, tvoje riječi i tvoj glas svakog dana. Sretan rođendana muškarcu iz mojih snova. Volim te", napisala je Jessica i definitivno se iskupila za spavanje.

https://www.instagram.com/p/BtUWUm5lPXk/?utm_source=ig_embed

Inače, Jessica i Justin zajedno su  od 2007., a u braku su od 2012. godine, a 2015. godi ne dobili su sina Silasa.

Index.hr