Prelijepa Ruskinja

Johnny Depp ima novu djevojku

Autor: Žene.ba
Johnny Depp ima novu djevojku
Foto: Agencije

Johnny Depp, poznati holivudski glumac i muzičar, više nije samac. 

Glumac iz filma Jeanne du Barry, koji je prošle godine prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu, sada je u vezi s 28-godišnjom ruskom manekenkom i vlasnicom beauty centra, Julijom Vlasovom. Par je viđen zajedno u Londonu, gdje su napuštali heliodrom – Depp je nosio svoju akustičnu gitaru, dok je Julija imala crnu Birkin torbicu. Britanski fotografi su ih uspjeli snimiti u tom trenutku, iako su se trudili proći što brže kroz heliodrom.

Veza između Deppa i Vlasove, koja je prva za glumca u posljednje dvije godine otkako je pobijedio bivšu suprugu Amber Heard na suđenju za klevetu, službeno je potvrđena putem Instagrama. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Johnny daje Juliji poljubac u obraz, kao i snimak njihovih ruku položeni jedno drugome na bedra. Julija je na svom Instagram profilu opisala Deppa kao "muškarca koji je nevjerovatno talentovan i inspirativan."

Ko je Julija Vlasova?

Julija Vlasova je 33 godine mlađa od Johnnyja Deppa. Ova visoka i vitka plavuša upoznala je holivudsku zvijezdu u augustu 2021. na Međunarodnom filmskom festivalu Karlovy Vary. Vlasova je studirala na elitnom moskovskom Institutu za međunarodne odnose (MGIMO) i na Univerzitetu Zapadne Češke u Plzeňu, prije nego što je otvorila vlastiti kozmetički salon i započela karijeru kao influencerica. Također je bila finalistica međunarodnog takmičenja ljepote Miss Office koje se održalo u Moskvi 2021. godine.

Julija je odrasla u ruskoj provinciji, u gradiću Polevskoj, nedaleko od Jekaterinburga. Njezina majka Galina živi u tom gradiću, dok je otac Aleksander bio sovjetski vojnik. Julija je uspješno izbjegavala medijsku pažnju u Rusiji i ne želi komentarisati svoju vezu s Deppom. Njezina prijateljica iz školskih dana opisuje je kao "jednostavnu djevojku koja je sada stigla u Hollywood."