Celebrity

Johnny Depp o razvodu, sinu i suzama: "Pao sam tako nisko da niže nisam mogao pasti"

Autor: Žene.ba

Da je njegov otac izgubio sav novac zbog poroka, Johnnyjev 16-godišnji sin saznao je od prijatelja u školi.
O razvodu glumca Johnnyja Deppa i njegove mlađahne supruge dugo se pisalo.

Amber se požalila da ju je Johnny psihički i fizički zlostavljao, a njegovo divlje ponašanje i svjedočenja najbližih suradnika o načinu na koji glumac tretira sve oko sebe, potvrdila su sve o čemu je mlada glumica govorila.

Johnny, kojeg je razvod od voljene Amber itekako povrijedio, dao je intervju za magazin 'Rolling Stone' u kojem je potpuno otvorio srce i otkrio šokantne detalje.

"Pao sam tako nisko da niže nisam mogao pasti. Idući korak bio je - stići ćeš negdje s otvorenim očima, i otići ćeš zatvorenih očiju. Nisam mogao podnijeti svakodnevnu bol", iskreno je ispričao glumac.

Kako bi se suočio s osjećajima i poradio na svom psihičkom zdravlju, počeo je pisati memoare, no nije ih pisao trijezan.

"Svako jutro bih si natočio votku i počeo pisati sve dok ne bih toliko plakao da od suza više nisam mogao vidjeti stranice. Pokušavao sam shvatiti što sam napravio da sam to zaslužio. Pokušao sam biti iskren prema svima, pomagati svima... Istina mi je najvažnija. A sve ovo ipak se dogodilo".

Johnny je progovorio i o novcu koji je izgubio kad je njegov život krenuo krivim putem: "Moj sin (16) je u školi morao čuti kako je njegov stari izgubio sav novac, i to nije u redu"

"Uvreda je kad kažu da sam potrošio 30.000 dolara na vino. Potrošio sam puno više...", zaključio je.

Gloria.hr