foto

Kako 10 poznatih ljepotica izgleda bez šminke, frizure, stilista i fotoshopa

Autor: Žene.ba
FOTO: Profimedia

Da fizičko savršenstvo ne postoji, pa mu baš iz tog razloga ne treba težiti, svakodnevno dokazuju brojne poznate dame. I dok mnoge od njih odbijaju da izađu u javnost bez šminke i frizure, Katie Holmes će to učiniti bez problema.

Ona se ubraja u rijetke poznate žene koje ne kriju svoje pravo lice, pa je često možemo vidjeti u najopuštenijim izdanjima, bez trunke šminke i frizure.

Katie je još jedan dokaz da su i zvijezde sasvim normalne žene, sa svim nesavršenostima koje imamo. Međutim, kada ih vidimo na crvenom tepihu, besprekorno našminkane i uredne kose, skloni smo da vjerujemo da su zaista savršene, piše Zadovoljna.hr.

Naravno, savršenstvo ne postoji, pa se ona, kao i milioni žena širom svijeta, ujutru budi sa bubuljicama, podočnjacima, borama i drugim dosadnim pojavama kojih se svakodnevno trudimo da se riješimo uz pomoć šminke.

Među poznate žene koje ne kriju pomenute nesavršenosti ubraja se i Mila Kunis, koja se u slobodno vrijeme gotovo i ne šminka.

U galeriji pogledajte kako druge poznate dame izgledaju na crvenom tepihu i u svakodnevnim situacijama kada se ne šminkaju, ne feniraju kosu i ne dotjeruju se uz pomoć stiliste.