Celebrity

Kako je lažna izjava Toma Forda o Melaniji Trump zapalila Twitter

Autor: Žene.ba
Kako je lažna izjava Toma Forda o Melaniji Trump zapalila Twitter

Osigurati mjesto na Twitterovoj listi “trendy” tema može biti i prokletstvo i blagoslov. U utorak, Tom Ford se iz prve ruke u to uvjerio kad mu je pripisan sada izbrisani komentar o Melaniji Trump.

“Ne zanima me oblačenje proslavljene starlete koja krade govore i ima loš ukus u muškarace”, glasio je sada izbrisani lažni citat.

Jedini problem je što Ford nikada nije izgovorio te riječi. Ali šteta je već učinjena. Twitterov program za izbacivanje popularnih objava je proradio, a “citat” Toma Forda već je dobio memeove.

https://www.instagram.com/p/BvMTc-HH7bk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Izvorni izmišljeni citat napravio je svoje runde na Twitteru i naposljetku sletio na Instagram profil repera 50 Centa, gdje je reper objavio sad obrisani originalni tweet hvaleći Toma Forda i osuđivajući Gucci (vjerojatno zbog skandala s blackfaceom koji se dogodio prošlog mjeseca).

https://twitter.com/Loveshipstan/status/1107966646457720833

“Ovo je apsolutno izmišljen i potpuno lažni citat koji se pripisuje gospodinu Fordu i koji je nekako postao viralan”, izjavio je za ELLE.com glasnogovornik Toma Forda. „Gospodin Ford nije dao tu izjavu; to je potpuno netačno.”

Tom Ford je komentirao odjeću Melaniju Trump tijekom pojavljivanja na The Viewu 2016. godine, gdje je izjavio kako je prethodno odbio odjenuti Melaniju jer se ne uklapa u njegov “imidž”.

https://www.youtube.com/watch?v=yqRhsp4-fU0

– Mislim da onaj ko je predsjednik, ili prva dama, treba nositi odjeću po cijeni koja je dostupna većini Amerikanaca, i nositi odjeću izrađenu u Americi. Moja odjeća je izrađena u Italiji, i vrlo je skupa. Mislim da si ju većina žena ili muškaraca u našoj zemlji ne može priuštiti, i mislim da bi prva dama ili predsjednik trebali predstavljati sve ljude.” izjavio je tada Ford.

Elle.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu