Celebrity

Kako je to biti princeza? Kate Middleton slatkim odgovorom oduševila mladu obožavateljicu

Autor: Žene.ba
Kako je to biti princeza? Kate Middleton slatkim odgovorom oduševila mladu obožavateljicu

Dvodnevni kraljevski posjet Kate Middleton i Princa Williama Sjevernoj Irskoj je sadržavao mnogo važnih događaja koje su, kao što to i uobičava, pratile goleme skupine građana, koji su se okupljali na mjestima koje su članovi kraljevske obitelji posjećivali.

Tijekom službenog susreta u Ballymeni, Kate je provodila dosta vremena u razgovoru s mnoštvom obožavatelja koji su se okupili kako bi je upoznali. Prema riječima novinara The Timesa, jedna obožavateljica Hannah upitala je Kate kako je to biti princeza i Kate je pristojno  odgovorila.

https://twitter.com/valentinelow/status/1101109553092009984

Djevojčica je objasnila Kate kako piše biografiju o vojvotkinji za školu. U videu, Kate je objasnila kako voli “imati mogućnost upoznati se s posebnom djecom poput tebe. Upoznajem mnogo različitih ljudi, to je stvarno … to je stvarno super. Volim raditi s mladima. Svi su tako hrabri i snažni u nekim od mjesta koje posjećujemo. Vrlo nam je drago upoznati vas. Kate je svoj odgovor dovršila govoreći: “Sretno s tvojom biografijom”.

Tijekom istog putovanja, Kate su upitali je li razmišljala o četvrtom djetetu. Odgovorila je kako misli da bi William bio malo zabrinut.

Elle.hr