Celebrity

Kako se Jennifer Lopez našla u striptiz klubu?

Autor: Žene.ba

Priprema za ulogu u filmu zahtijeva mnogo više od pamćenja teksta, pogotovo kada se radi o priči o skupini striptizeta iz New Yorka koja se okuplja kako bi se osvetila svojim klijentima na Wall Streetu. Jennifer Lopez, koja glumi u nadolazećem filmu Hustlers, provela je terenska istraživanja kako bi se pripremila za svoju ulogu. Odlučila je dobiti inspiraciju izravno iz izvora i odvela zaručnika Alexa Rodrigueza po striptiz klubovima.

U novom intervjuu za Vulture, redateljica Hustlersa Lorene Scafaria otkrila je da je J. Lo uzela svoju ulogu tako ozbiljno da nije samo fizički trenirala, već se odlučila i za terenske izlete u klubove kako bi dobila bolji “uvid”.

https://www.youtube.com/watch?v=Mf3xUIVmYo0

Poznato je da je J.Lo nevjerojatna plesačica, ali je za ulogu posebno trenirala striptiz. “Ples na štangi, zahtjeva mišiće koje rijetko ko od nas trenira. Tako da smo ga na neki način tretirali kao sportski film”, rekla je Scafaria za Vulture. “Ona i Alex otišli su i posjetili striptiz klub pa mi je Jen mogla dati neke … uvide. ”

J. Lo igra Ramonu, vlasnicu striptiz kluba i mozak operacije u cijeloj ekipi. To je uloga za koju je Scafaria znala kako je savršeno prikladna za J. Lo čim je završila scenarij.

Uz J. Lo, u filmu Hustlers također glume bivša striptizeta i sadašnja rap zvijezda Cardi B te glumice Constance WuLili ReinhartKeke PalmerJulia Stiles i Madeline Brewer. U nastavku pogledajte trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=nyQ9uGoHSwQ

Elle.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu