"Ako te negdje nagazim"

Karleuša podržala Severinu, pa se obratila Milanu Popoviću

Autor: Žene.ba
Karleuša podržala Severinu, pa se obratila Milanu Popoviću
Agencije

Brojne poznate osobe pružile su podršku Severini nakon što joj je oduzeto skrbništvo nad sinom Aleksandrom i dodijeljeno njegovom ocu Milanu Popoviću.

Sada se oglasila i Jelena Karleuša koja je kolegici pružila podršku.

Jelena se oglasila putem svog Instagrama i za početak "udarila" na državne institucije u Hrvatskoj.

- Ispade ovaj Severinin bivši bitniji i utjecajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsjednika i suda i zakona i pravde i Boga Sad, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je ku*ac, kakve su šanse da mu provjerite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nešto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj) - započela je žustro Karleuša.

- I vi poslije nešto za Srbiju pričate... eeee moji viii..ovdje bi to Severini bilo riješeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri - poručila je Jelena.

Jelena je imala šta da poruči i biznismenu Popoviću.

- A, pošto će i dotični utjecajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: "Šta bih ja tebi brate Srbine radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudnio i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si... ... Da ne lajem...."! Znam da budem pogana... Ako te negdje nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju malo više parica od tebe - napisala je Jelena.

Podsjetimo, i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, dao je svoj sud o slučaju pjevačice i odluku Vrhovnog suda da joj oduzme starateljstvo nad sinom.

- Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dječak vjerovatno je sijede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludio… - izjavio je Milanović.