Celebrity

Kate Beckinsale ili Middleton? Glumica nasmijala odgovorom na zabunu u medijima

Autor: Žene.ba
Kate Beckinsale ili Middleton? Glumica nasmijala odgovorom na zabunu u medijima

Prije nekoliko dana glumica Kate Beckinsale objavila je fotku na Instagramu na kojoj je sa svojim pratiteljima podijelila da je hospitalizirana.

https://www.instagram.com/p/BtIGGjVBB2n/?utm_source=ig_embed

"Izgleda da erupcija ciste na jajniku zbilja jako boli i da me morfij može rasplakati.", napisala je Kate.

Uz njezine pratitelje podršku su joj odlučili pružiti i određeni mediji, a među njima se pronašao i USA Today koji uspio napraviti jednu veliku pogrešku. Naime, umjesto slike Kate Beckinsale, oni su objavili sliku vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton uz naslov:" Kate Beckinsale hospitalizirana je zbog erupcije ciste na jajniku".

https://www.instagram.com/p/BtRY4uvh-K2/?utm_source=ig_embed

Kate je odmah odlučila podijeliti sliku naslovnice, a duhovitim je opisom uspjela nasmijati mnoge: "Tako sam dirnuta zbog svih lijepih želja koje sam primila u posljednjih nekoliko dana, ali i zbog sličnih i gorih priča koje mi šaljete. Osjećam se puno bolje i nadam se da je isto i s curama koje su u istoj situaciji. Vraćam se svojim kraljevskim dužnostima. William vas pozdravlja."

Na ovu su zabunu reagirale i njezine kolegice glumice pa je tako Sarah Hyland pozdravila Meghan, a Rose McGowan je glumicu nazvala vojvotkinjom.

Inače, USA Today se ispričao Kate zbog pogreške i svalio krivnju na sustav koji povukao krivu fotku.

Index.hr