Engleska glumica

Kate Beckinsale nakon teških mjeseci zablistala na crvenom tepihu

Autor: Žene.ba
Kate Beckinsale nakon teških mjeseci zablistala na crvenom tepihu
Foto: Instagram

Nakon izazovnog perioda u martu, tokom kojeg je bila hospitalizovana zbog zdravstvenih problema, britanska glumica Kate Beckinsale se vratila na crveni tepih očaravajući prisutne na njujorškom gala događaju King's Trust Gala.

Njen povratak u javni život bio je spektakularan, a Kate je ostavila prisutne bez daha svojom pojavom. Odabrala je glamuroznu bijelu haljinu od više slojeva lepršave organze, sa asimetričnim krojem, otvorenim ramenom i vrtoglavim prorezom. Haljina je izgledala poput cvjetnih latica zahvaljujući prozračnom materijalu, te naborima ispod struka.

Njen elegantan izgled na gala događaju nije mogao biti bolji, što je bilo jasan pokazatelj njezine snage i izdržljivosti nakon nedavnih izazova koje je prošla.

Zvijezda akcijskog filma "Canary Black" već je ranije privlačila pažnju na glamuroznim događanjima, ali njen izgled na King's Trust Gali s bijelom haljinom jednostavno je nadmašio sva očekivanja.

Haljina je istakla njene vitke noge zahvaljujući odvažnom prorezu, a kombinovana s bijelim sandalama s visokim platformama stvorila je spektakularan izgled. 

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

No, ono što je posebno privuklo pažnju bila je svjetlucava zelena clutch torbica koja je savršeno pratila njezinu odvažnu manikuru. Svojom bojom dodala je notu osvježenja i originalnosti cijeloj modnoj kombinaciji, ističući njezinu smjelost i modni stil.

"Bila je ovo teška godina. Ni moji roditelji nisu bili dobro, a da o svojoj mački i ne govorim. Dogodila se hrpa stvari. Zato je lijepo doći vidjeti prijatelje i dobiti malo bolju perspektivu. Mislim da su svi imali tešku godinu," rekla je glumica.

U međuvremenu je na Instagramu izbrisala svoje fotografije iz bolnice koje je objavljivala od 10. marta do sredine aprila kad se, čini se, vratila kući.