Treća sreća

Kate Hudson konačno pronašla ljubav nakon neuspješnog braka i zaruka

Autor: Žene.ba
Kate Hudson konačno pronašla ljubav nakon neuspješnog braka i zaruka
Foto: Instagram

Kate Hudson, 45-godišnja glumica, koja je poznata po svojoj ulozi u filmu "Mladenke", nedavno je otkrila da se uskoro udaje za svog dugogodišnjeg partnera Dannyja Fujikawu.

Kako se dan svadbe s 37-godišnjim tekstopiscem i producentom približava, osjeća sve veći pritisak zbog hiljadu pojedinosti koje mora uzeti u obzir. Na pitanje kada će izreći sudbonosno "da", Kate je otkrila kako sve više razgovaraju o tome u posljednje vrijeme.

"Vrlo brzo će se to dogoditi. Uskoro ćemo se vjenčati", izjavila je glumica i pjevačica čiji je debitantski album "Glorious" objavljen ove godine. Iako nije otkrila previše detalja o skorom vjenčanju, ipak je otkrila jedan neočekivani aspekt. Naime, Hudson nije pretjerano uzbuđena oko planiranja ceremonije, iako je to već radila.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

"To je izluđujuće", priznala je. Ne živciraju je samo detalji o kojima mora donijeti odluku nego i činjenica da je sve toliko skupo, a prijedlog voditelja da sve prepusti profesionalcima, organizatorima vjenčanja, nije je utješio. "Jednostavno mi se ne sviđa planiranje vjenčanja, iako želim zabavu, volim je. Upravo mi je zato to toliki problem."

Budući da je već bila u braku s američkim muzičarem Chrisom Robinsonom, s kojim ima danas 20-godišnjeg sina Rydera, Kate Hudson želi da njen brak s Dannyjem Fujikawom bude svojevrsni "kompletan paket". Par je zaručen od 2021. godine, imaju kćerku, a Danny se brižno brine kao očuh o njenom starijem sinu Ryderu i mlađem, 12-godišnjem Binghamu, koji je rođen u vezi s britanskim muzičarem Mattom Bellamyjem, za kojeg je Kate neko vrijeme bila i zaručena.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Zbog toga, kad se već ponovo udaje, glumica Kate Hudson želi da sve bude savršeno, iako je sama ideja planiranja svadbe prilično frustrira. "Ako ću to opet raditi, želim da to bude prava zabava", izjavila je. To je upravo razlog zašto se američka glumica ponovno upustila u tu priču. Što se tiče detalja poput datuma i lokacije vjenčanja, kao i popisa zvanica osim članova porodice, za sada nije iznijela nikakve informacije.