Pjevačica i glumica

Kate Hudson otkrila šta je naučila tokom jednogodišnje pauze od romantičnih izlazaka

Autor: Žene.ba
Kate Hudson otkrila šta je naučila tokom jednogodišnje pauze od romantičnih izlazaka
Foto: Instagram

Glumica Kate Hudson, gostujući u posljednjoj epizodi popularnog podcasta "Call Her Daddy", iskreno je razgovarala o svom ljubavnom životu. Posebno je istakla važnu odluku koju je donijela u svojim tridesetima nakon konsultacija sa svojim terapeutom. 

Hudson je otkrila kako je odlučila uzeti cijelu godinu za sebe, provodeći je potpuno sama. Iako je prvotno strahovala od teškoća, zaključila je kako je iskustvo bilo izuzetno pozitivno. Ovaj proces kroz koji je prošla opisala je kao transformirajući, a istakla je da se dogodio prije otprilike petnaest godina.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli CALL HER DADDY (@callherdaddy)

"Bila sam u periodu života gdje sam shvatila da više ne mogu ponavljati uvijek iste obrasce. Imala sam sjajnog terapeuta koji je rekao da mi može pomoći, ali da prvenstveno ja to moram učiniti", istakla je i dodala da joj je bilo poprilično izazovno jer sama sebe smatra osobom koja voli flertovati i koketirati. "Odluka je podrazumijevala da moram zaustaviti baš sve. Tako da u jednom trenutku više nisam smjela nikome dati svoj broj i niti slati poruke", pojasnila je.

Objasnila je kako je proces na čudan način osnažio, iako je u više navrata bilo poprilično zahtjevno jer joj je počelo utcati na raspoloženje koje uključuje i sam libido.

"Budući da smo prolazili kroz razne specifične vrste terapije, radilo se zapravo o otkrivanju određenih stvari koje su mi se događale. A onda sam doživjela jedno određeno shvatanje same sebe koje je bilo vrlo emotivno za mene i pomoglo mi u procesu", priznaje Hudson.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

Nakon terapije počela "vidjeti stvari puno jasnije". "Nisam imala nikakvu želju da radim bilo što što ima veze s potenciranjem flerta. Godinu dana kasnije terapeut mi je rekao: "U redu, mislim da opet možeš flertovati", otkrila je glumica.

Glumica poznata po filmu "Kako se riješiti frajera u 10 dana" podijelila je kako je nakon određenog perioda ponovo privukla pažnju muškaraca, ali je primijetila promjenu u svom pristupu flertu i odnosima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

Iako je kroz taj period prošla kroz transformaciju, vjeruje da joj je upravo to pomoglo da pronađe svog sadašnjeg zaručnika, Dannyja Fujikawu. Par je zaručen od 2021. godine, a zajedno su roditelji petogodišnje kćerke Radi Rose. Kate Hudson je također majka dva sina: Rydera Robinsona, kojeg ima s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom, te Binghama, kojeg ima s bivšim zaručnikom Matom Bellamyjem.