Celebrity

Kate Middleton blista u predivnom kaputu koji jamči poglede

Autor: Žene.ba
Kate Middleton blista u predivnom kaputu koji jamči poglede

Vovotkinja i vojvoda od Cambridgea, poznatiji kao Kate Middleton i princ William, u tajnosti su otputovali u Sjevernu Irsku, gdje će naredna dva dana "slaviti mlade ljude iz regije", kako piše u službenom priopćenju Kensingtonske palače.

Kraljevski par započeo je svoju mini turneju u Belfastu, gdje ih je dočekalo oduševljeno mnoštvo, a Kate je i ovoga puta sve zadivila stajlingom, posebice kaputom.

Vojvotkinja je obukla predivni jarkocrveni kaput na dvostruko kopčanje u stilu haljinice A-kroja s potpisom modne kuće Carolina Herrera koji je sjajno naglasio njen uski struk i u kojem je potvrdila da nema laskavije boje od crvene.

Zanimljivo je i da je Meghan Markle prije nekoliko dana nosila istu nijansu crvene, ali na haljini, a ovo nije ni prvi put da su vojvotkinje u kratkom razmaku prošetale u sličnim izdanjima.

Upečatljivi kaput Kate je iskombinirala s potpuno crnim ostatkom stajlinga, odnosno džemperićem, trapericama i odličnim čizmicama na vezanje s block potpeticom brenda L.K. Bennett koje je ove godine već nosila u jednom prethodnom službenom izlasku.

Index.hr