Kraljevska porodica

Kate Middleton i princ William čestitali sportistima koji su predstavljali Veliku Britaniju na OI

Autor: Žene.ba
Kate Middleton i princ William čestitali sportistima koji su predstavljali Veliku Britaniju na OI
Foto: Agencije

Princ William i njegova supruga Kate Middleton na Instagramu su objavili novi video u kojem su čestitali timu Velike Britanije na uspjehu koji su postigli na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Od svih nas koji gledamo od kuće, čestitamo timu Velike Britanije", rekla je princeza od Walesa. "Bravo za sve što ste postigli. Svima ste nam bili inspiracija", nadovezao se William.

"Svaki je sportaš pokazao ogromnu predanost i strast. Učinili ste nas sve jako ponosnima", zaključili su. Čestitkama britanskim sportašima,  uz Williama i Kate, pridružile su se i druge slavne osobe, uključujući Snoop Doga i Davida Beckhama. Tim Velike Britanije osvojio je 65 medalja na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, uključujući 14 zlatnih, 22 srebrne i 29 bronzanih.

Jedan od rijetkih nastupa princeze od Walesa

Ovo je bio jedan od rijetkih nastupa princeze Kate, koja je početkom godine otkrila da se bori s rakom. Na snimci je djelovala dobro raspoloženo i nije skidala osmijeh s lica. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, princeza od Walesa je u srpnju bila na finalu Wimbledona u All England Clubu. 

Tad se TikTokom proširila snimka na kojoj Kate izgleda tužno. Na snimci Kate nosi sunčane naočale, a po izrazu lica mnogi obožavatelji zaključili su da je princeza u tom trenutku plakala.

"Preplavile su je emocije zbog tolike podrške javnosti", "Kate, svi te volimo, zapamti to", "Kad sam ja prvi put nakon kemoterapije izašla u javnost, jako sam plakala", "Sigurno joj nije lako, prolazi kroz težak period", "I ja bih plakala da sam dobila takvu podršku", pisali su tad ljudi u komentarima. 

Na Olimpijskim igrama u Parizu nisu bili prisutni ni Kate ni William, prenosi Index.