Celebrity

Kate Middleton na kraljevskoj svečanosti ostala u sjeni Letizije od Španjolske

Autor: Žene.ba
Kate Middleton na kraljevskoj svečanosti ostala u sjeni Letizije od Španjolske

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton danas je prisustvovala svečanosti dodjele Ordena podvezice, najstarijeg i najcjenjenijeg odličja britanske kraljevske obitelji koje se tradicionalno svake godine dodjeljuje odabranim osobama različitih društvenih pozadina kao priznanje za njihovu javnu službu.

Kate je za tu prigodu obukla elegantni bijeli kaput u stilu haljine s crnim detaljima dizajnerice Catherine Walker koji je upotpunila crnom clutch torbicom, rupičastim salonkama i upečatljivim pletenim šeširom. Od nakita je nosila viseće biserne naušnice koje je naslijedila od princeze Diane.

A iako je izgledala besprijekorno, Kate je imala opaku kraljevsku konkurenciju zbog koje je pala u drugi plan. Naime, zasjenila ju je španjolska kraljica Letizia koja je također bila na svečanosti i također je poznata po odličnom stilu.

Letizia od Španjolske nosila je bijelu haljinu midi dužine prošaranu crnim "mrljama" te ju je, baš kao i Kate, upotpunila crnim modnim dodacima, odnosno clutch torbicom i salonkama, ali je umjesto šeširića na glavu stavila debeli obruč s mrežom preko očiju - detalj koji je podigao cijeli stajling na posve novu razinu i izdvojio je iz mase.

Poglede je plijenila i nizozemska kraljica Maxima koja je nosila puderasto ružičastu haljinu s prišivenim plaštom i laskavim remenom u struku te salonke u savršeno odabranoj nude nijansi koje su se stopile s njenom bojom kože.

Index.hr