Tradicionalno

Kate Middleton fotografisala rođendanski portret princa Louisa

Autor: Žene.ba
Kate Middleton fotografisala rođendanski portret princa Louisa
Foto: X

Na šesti rođendan malenog princa Louisa, najmlađeg sina prestolonasljednika Williama i Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, svi su pogledi bili usmjereni na službeni Instagram profil kraljevskog para.

Dosad je, naime, princeza od Walesa povodom svakog rođendana svoje djece na Instagramu objavljivala njihove portrete koje je sama fotografisala, ali su se mnogi zapitali hoće li Kate ostati vjerna i u trenutku dok se bori sa zloćudnom bolesti koja joj je dijagnosticirana nakon što je završila u bolnici na operaciji abdomena početkom godine.

Princ Louis rođen je 23. aprila 2018., a njegov novi portret koji je potpisala njegova mama na Instagram profilu prinčevskog para objavljen je tek u jedan sat poslijepodne po srednjeeuropskom vremenu.

Je li ga napravila u posljednji trenutak ili je "zakašnjelom objavom" Kensigtonska palača na taj način željela privući dodatnu pažnju zasad nije poznato, kao ni to hoće li mali Louis na rođendanskoj proslavi puhati svjećice na torti koju mu je ispekla mama. Kate Middleton, naime, svojoj djeci tradicionalno sama peče rođendansku tortu i kolače, jer to smatra svojom majčinskom dužnosti.

"Obožavam pripremati kolače i torte, a uvjerena sam da mi je majčinska dužnost djeci ispeći rođendansku tortu. Za mene to nije samo dužnost, nego i veliko zadovoljstvo, što se ponekad otegne dugo u noć, jer ne želim da mi se djeca motaju po kuhinji dok im pripremam iznenađenje za njihov dan", ispričala je princeza od Walesa u razgovoru za BBC.

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu