Celebrity

Kate Middleton zaigrala nogomet pa točila pivo u haljini iz bajki

Autor: Žene.ba
Kate Middleton zaigrala nogomet pa točila pivo u haljini iz bajki

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea trenutno su u Sjevernoj Irskoj.Kate Middleton je u srijedu iznenada s princom Williamom sletjela u Belfast, gdje je odmah pri dolasku oduševila okupljeno mnoštvo u prekrasnom Carolina Herrera crvenom kaputu koji je zatim zamijenila za sportsko izdanje i na stadionu s djecom zaigrala nogomet.

U sportskom izdanju s laganom pernatom jaknom, bijelom vestom, trenirkom i New Balance tenisicama, vojvotkinja je djelovala opušteno, a osmjeh koji nije skidala s lica odao je i da se sjajno zabavlja, što nas puno ne iznenađuje jer smo je već puno puta imali priliku vidjeti kako uživa u sportskim aktivnostima.

A s obzirom na to da im turneja traje tek tri dana, Kate i William imali su još jednu obavezu isti dan, tačnije navečer u baru The Belfast's Empire Music Hall za koju su se posebno skockali, a pogotovo ona.

Vojvotkinja je doslovno zablistala u nježnoplavoj šljokičastoj plisiranoj haljini laskavog kroja na preklop s potpisom brenda Missoni koju je iskombinirala s neutralnim nude salonkama i clutch torbicom.

A iako je izgledala kao princeza iz bajki, Kate se okušala u ulozi šankerice, točnije pipničarke te je u ovom glamuroznom izdanju sebi i drugima točila pivo.

Index.hr