Celebrity

Kate propustila Meghaninu zabavu

Autor: Žene.ba
Kate propustila Meghaninu zabavu

Hoće li to utjecati na njihov odnos?

Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle, proteklih je dana stavila kraljevske obaveze na pauzu te je u petak sletjela u New York kako bi sa svojim bliskim prijateljicama prisustvovala zabavi ususret rođenja prvog djeteta (eng. baby shower). Bivšoj američkoj glumici se pridružilo njenih 15 najbližih prijateljica, među kojima su bile Amal Clooney, Serena Williams, Gayle King, ali njena šogorica, vojvotkinja od Cambridgea, 37-godišnja Kate Middleton, nije se pojavila.

 | Author:

No, kako womanandhome.com navodi, u Ujedinjenom Kraljevstvu su trenutno školski praznici, a Kate i princ William već tradicionalno svake školske praznike otputuju sa svojim djecom kako bi maksimalno iskoristili vrijeme sa svojom djecom. The Sun je tako iznio da su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea otišli na privatni obiteljski put, na skijanje u luksuzni francuski resort, kako bi se odmorili od obaveza.

Stoga, ne čudi da je Kate propustila baby shower, a za Meghan je put u Veliku jabuku dobro došao kako bi provela vrijeme sa svojim prijateljicama koje ne vidi često s obzirom na to da se preselila u London nakon udaje za princa Harryja.

 | Author:

Story.hr