Celebrity

Katie Holmes ponovila modni gaf Kylie Jenner i potvrdila neočekivani trend

Autor: Žene.ba
Katie Holmes ponovila modni gaf Kylie Jenner i potvrdila neočekivani trend

Glumica Katie Holmes nije jedna od onih slavnih dama koje privlače pažnju provokativnim modnim kombinacijama, poput recimo Kylie Jenner.

No nismo slučajno kao primjer naveli mladu milijarderku jer je Katie svojim posljednjim stajlingom na opće iznenađenje iskopirala upravo nju.

Nakon što je Kylie na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi polu-prozirnu bijelu haljinu ispod koje se jasno vidi njeno jarkozeleno donje rublje, Kate i je isti modni gaf napravila na konvenciji CinemaCon u Las Vegasu.

Glumica se na eventu pojavila u bijeloj bluzi, ispod čije se lagane tkanine vidio njen kričavo ružičasti grudnjak te tako potvrdila neočekivan trend.

Da joj se ovaj "gaf" nije dogodio slučajno dokazala je tako što je grudnjak uskladila s bojom ruža za usne. Ipak, za razliku od Kylie, Katie nije pokazala i gaćice te je ostatku outfita ostala vjerna svojem uobičajenom stilu, s midi suknjom cvjetnog uzorka i šarenim sandalama.

No obje su potvrdile da više nije promašaj obući grudnjak u boji ispod polu-prozirne majice, dapače, sada je poželjno prekršiti to modno pravilo.

Index.hr