Celebrity

Khloe Kardashian kritizirali zbog fotošopa pa se odlučila na djetinjasti potez

Autor: Žene.ba
Khloe Kardashian kritizirali zbog fotošopa pa se odlučila na djetinjasti potez

Iako većina nas svaku fotografiju prije objave na društvenim mrežama uljepšava filterima, kada to naprave javne osobe mnogi ih prozivaju zbog nametanja krivog ideala ljepote i iskrivljavanja istine.

No, pojedine zvijezde se s vremena na vrijeme stvarno previše zaigraju s fotošopom, a jedna od njih je sasvim sigurno i Khloe Kardashian koja se upravo zbog toga već nekoliko puta našla na udaru kritika.

Isto se dogodilo i s jednom od njenih posljednjih fotografija objavljenih na Instagramu, ali ovog puta se Khloe odlučila potpuno oglušiti na mišljenje svojih pratitelja i jednostavno im onemogućiti daljnje komentiranje njenih fotki. Da, potpuno je isključila mogućnost komentiranja.

https://www.instagram.com/p/Bumf0ICB3ry/?utm_source=ig_embed

Naime, objavila je fotografiju u pripijenom blještavom kombinezonu, ali umjesto njene odjevne kombinacije svi su komentirali da joj noge i glava ne izgledaju prirodno ni proporcionalno s ostatkom tijela.

A svojim potezom Khloe je samo dokazala da se ne zna nositi s negativnim kritikama na koje bi, nažalost, kao javna osoba ipak trebala biti spremna i dala nam razlog više da vjerujemo da je fotka stvarno fotošopirana.

Index.hr