Celebrity

Kim Kardashian dobila je modnu nasljednicu: North nosi naočale koje svi žele

Autor: Žene.ba
Kim Kardashian dobila je modnu nasljednicu: North nosi naočale koje svi žele

Baš kada pomislite da ste sve vidjeli, Kim Kardashian objavi fotografiju svoje kćeri ukrašene svim mogućim modnim dodacima. Iako je većina prvo primijetila neobične, predimenzionirane naušnice i narukvicu istog dizajna, najviše pozornosti privukle su trendi sunčane naočale koje nosi malena North West. Naime, riječ je o posebnoj narudžbi pa se tako djevojčica već sad može pohvaliti kako nosi "custom made" naočale.

https://www.instagram.com/p/Bw-ObbCHTXc/?utm_source=ig_embed

"Nisam mislila da će moje kćeri tako brzo početi obožavati moju odjeću i nakit. Doslovno ponekad dođem kući i zateknem North odjevenu u sve moje stvari", napisala je reality zvijezda u opisu fotografije na kojoj je njena kći dotjerana od glave do pete.

Ipak, kako je Kim priznala, ne želi s njom dijeliti svoje omiljene sunčane naočale pa se pobrinula da djevojčica dobije iste takve, ali u dječjoj veličini. Inače, riječ je o dizajnu brenda Carolina Lemke s kojim Kim surađuje.

Naravno, brižna mama se pobrinula i za frizuru, pa je tako kosa North West ukrašena pletenicama, a trendseterica u nastajanju nije zaboravila odjenuti crop top ukrašen trenutno najpopularnijim životinjskim uzrokom.

No nisu svi pratitelji bili oduševljeni njenim načinom odijevanja i ponašanja.

"Je li North doista prava slika i prilika jedne petogodišnjakinje? Izgleda odraslije nego ja! Čudno i tužno! Ponekad stvari nisu onakve kakve se predstavljaju", napisala je jedna korisnica Instagrama, a mnogi su se složili.

Iako pojedinci tvrde da Kim koristi vlastitu djecu za plaćene reklame i stjecanje dodatne slave, njeni najvjerniji obožavatelji su uvjereni kako nema ništa loše u objavljivanju ovakvih fotografija.

Index.hr