Šapuće se

Kim Kardashian i Beckham stavili tačku na svoju vezu?

Autor: Žene.ba
Kim Kardashian i Beckham stavili tačku na svoju vezu?
Foto: X

Veza između Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. bila je predmet intriga i spekulacija. Nakon šest mjeseci veze, pojavili su se izvještaji da je duo odlučio da se rastane. Ovaj razvoj događaja dolazi ubrzo nakon šaputanja o njihovim ozbiljnim namjerama, uključujući razgovore o proširenju njihove porodice, čineći vijest o raskidu još iznenađujućom za fanove i pratioce.

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. oduvijek nisu govorili o njihovoj vezi. Uprkos tome što kao par nisu debitovali na crvenom tepihu, poslednji put su primjećeni zajedno na Vanity Fair Oscar After Party-u, što je nagovijestilo romansu.

Izvor blizak paru otkrio je za Daily Mail da se "trenutno više ne viđaju", dodajući prizvuk konačnosti šapatu o njihovoj vezi.

Putovanje para počelo je ispod radara, a njihova romansa je zaiskrila u septembru prošle godine nakon što su uočeni zajedno na nekoliko događaja visokog profila. Uprkos nedostatku zvanične potvrde, njihovo zajedničko prisustvo na Vanity Fair Oscars After Party-u doživljeno je kao suptilan znak njihovoj vezi.