Više se ne kriju

Kim Kardashian ima novu ljubav? Donosimo sve detalje

Autor: Žene.ba
Kim Kardashian ima novu ljubav? Donosimo sve detalje
Foto: Facebook

Od podnošenja zahtjeva za razvod od Kanyea Westa 2021., život Kim Kardashian bio je relativno miran, osim te burne veze s bivšim saradnikom Saturday Night Live Peteom Davidsonom, koja je završila u augustu 2022. Međutim, sada se stvari ponovno počinju zahuktavati za reality zvijezdu, za koju se priča da je u vezi NFL zvijezdom Odellom Beckham Jr.

Šuškanja o romantičnom statusu para prvi put su kružila u septembru 2023., kada je izvor rekao da se Kardashian i Beckham "druže". U februaru 2024. njih su dvoje viđeni zajedno na zabavi Super Bowla LVIII, što je samo dovelo do daljnjih nagađanja.

Mjesec dana nakon susreta na Super Bowlu, Kardashian i Beckham zajedno posjećuju zabavu nakon dodjele Oscara Vanity Fair, gdje ona nosi izrazito bijelu Balenciaginu haljinu bez naramenica sa šiljastim vrhom duž dekoltea i blagim sjajem materijala. Beckham nosi potpuno crni kožni komplet, uključujući sako s dvostrukim kopčanjem i hlače.

View this post on Instagram

A post shared by Odell Beckham Jr (@obj)

Prema izvoru za People, jasno je da su Beckham i Kardashian zajedno, na temelju njihovog ponašanja na zabavi.

''Nije bilo puno maženja kao kod nekih drugih parova, ali bilo je puno dodirivanja i cijelo su vrijeme bili jedno uz drugo'', rekao je izvor za časopis People te istaknuo da je hemija između reality zvijezde i NFL igrača bila očita.

Inače, 43-godišnja Kardashian, koja ima četvero djece s bivšim suprugom Kanyeom Westom, i Beckham Jr. nastavili su potpirivati te ​​glasine tako što su viđeni zajedno na raznim događajima, kao što su Beyoncéina zabava prije dodjele Grammyja i Fanaticsov Super Bowl party prošlog mjeseca.

Dodatne spekulacije izazvala je vijest da je Kim u novembru bila na proslavi Odellovog 31. rođendana u New Yorku. A bila je među zvanicama i godinu prije, kada je Odell slavio 30. rođendan.