Pripreme za Met Galu?

Kim Kardashian iznenadila javnost svojom neočekivanom bojom kose

Autor: Žene.ba
Kim Kardashian iznenadila javnost svojom neočekivanom bojom kose
Foto: Instagram

Tek nekoliko dana nakon što je njezin frizer Chris Appleton objavio na Instagramu da se Kim vratila klubu plavuša, ona je svima iznenadila novim fotografijama na kojima ima kratku kosu.

Kim Kardashian je iznenadila mnoge svojom kratkom bixie frizurom u ružičastoj nijansi, što je tipičnije za njenu mlađu sestru Kylie. Ovo je dosad najkraća dužina kose koju smo vidjeli na Kim, budući da je poznato da često koristi perike i ekstenzije. S obzirom da se i Met Gala bliži, najprestižniji modni događaj, ova drastična svakako promjena privlači pažnju.

Sjećamo se njenih nezaboravnih pojavljivanja na Met Gali, poput njezinog debija u cvjetnoj haljini, zatim prelaska na platinasto plavu kosu noć prije događaja 2022. i kontroverznog Balenciaga outfita koji je pokrivao cijelo lice.

S obzirom na to da se Met Gala približava, moguće je da je ova transformacija frizure samo uvertira u njen izgled za ovogodišnji događaj "The Garden of Time". Hoće li se ružičasta bixie frizura pojaviti na crvenom tepihu u Muzeju umjetnosti Metropolitan, to ostaje da saznamo.