Celebrity

Ko je tajanstveni fotograf koji je zaveo Sandru Bullock?

Autor: Žene.ba
Ko je tajanstveni fotograf koji je zaveo Sandru Bullock?

Holivudska glumica Sandra Bullock dugo je od očiju javnsoti skrivala ljubavnu vezu sa tajanstvenim muškarcem koji od nedavno i zvanično njen suprug. Naime, slavna glumica i uspješni vlasnik fotografske kompanije Bryan Randall nedavno su se zakleli na vječnu ljubav, a prema navodima izvora bliskog paru, vjenčanje je održano u Sandrinoj vili, a samom činu vjenčanja prisustvovala su njihova djeca.

https://www.instagram.com/p/BkApmduh7_B/?utm_source=ig_embed

Iako se u početku nije mnogo znalo o partneru proslavljene glumice sa kojim je prije vjenčanja provela skoro četiri godine u vezi, američki mediji javljaju kako se radi o bivšem uspješnom modelu koji je danas vlasnik fotografske kompanije. Par se upoznao na rođendanskoj zabavi Sandrinog sina gdje je Bryan bio u ulozi fotografa. Od tada, njih dvoje su postali jako bliski nakon čega su ubrzo započeli vezu.

https://www.instagram.com/p/BsB3wLyBjWs/?utm_source=ig_embed

Novine koje su se posljednjih sedmica bavile Bryanovom prošlošću, tvrde da je sadašnji biznismen nekada davno imao blistavu manekensku karijeru radeći za najpoznatije brendove poput Hugo Bossa i Saint Laurenta. Nakon što su se u javnosti pojavile njihove prve zajedničke fotografije, mnoge dame ostale su bez daha vidjevši kakvog muškarca pored sebe ima proslavljena glumica. Nema sumnje da će u narednom periodu upravo Randall biti glavna tema brojnih medija.

https://www.instagram.com/p/BtmFfzrB32Y/?utm_source=ig_embed

Azra.ba